Brezžična namestitev Pametno v minuti Nadzirajte od kjerkoli Napolnite z USB
Odkrijte več

EVE MOTIONBLINDS

MOTORJI Z TEHNOLOGIJO APPLE HOMEKIT

Poiščite vašega trgovca Sodelujte z nami

ULTIMATIVNA ENOSTAVNOST IN VARNOST

Pametna okenska senčila z Eve Motionblinds, delujejo s tehnologijo Apple HomeKit direktno iz vašega iPhone-a, brez potrebe po vmesniku, registraciji ali kakršne koli odvisnosti od oblaka. Tehnologija je podprta z Bluetooth in Thread, zaradi tega je ta sistem najbolj napreden in najlažji za uporabo.

POIŠČITE VAŠEGA TRGOVCA

POWERED BY MOTIONBLINDS

ENOSTAVNO

Skenirajte HomeKit Kodo z iPhone-om za nastavitev

PAMETNO

Povežite vaša senčila z HomeKit-ekosistemom

VARNO

100% zasebnost. Vsi podatki ostanejo v vašem domu

ENOSTAVNO IN ZANESLJIVO

Eve MotionBlinds podpira Bluetooth in Thread. Preprosto skeniraje HomeKit kodo z iPhone-om, da povežete napravo ter ustvarite ukaze, da bodo vaša senčila na avtopilotu. Namesto da bi se sistem zanašal na oblak, so vsi podatki shranjeni lokalno, kar pomeni, da vsi podatki ostanejo doma. Če želite Eve MotionBlinds upravljati kadar ste zdoma, potrebujete HomePod mini ali Apple TV (4. generacija ali novejši) za domači »hub«.

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA

PAMETNI EKOSISTEM

Eve MotionBlinds zagotavljajo izjemno enostavno uporabo in napredno varnost. Ko so okenska senčila, ki poganja Eve MotionBlinds, povezana z drugimi dodatki, ki jih podpiraj HomeKit, kot so žarnice in termostati, ustvarjajo želeno vzdušje, varnost in udobje kadar koli v dnevu.

POIŠČITE VAŠEGA TRGOVCA

PRIPRAVLJENO NA PRIHODNOST

Zahvaljujoč Thread-u, lahko Eve Motionblinds delujejo z Matter. Matter je prihajujoči standard pametnih domov, ki prinaša popolno sodelovanje produktov pametnega doma, ne glede na katerem sistemu delujejo. Ko bo Matter zagnan, Eve MotionBlinds ne bodo podpirale le Apple HomeKit, vendar tudi Alexa, Google, SmartThings in druge platforme.